Arbejdsvilkår for mode-bloggere

0
Spar op til 6.000 på at Skifte A-Kasse - Gratis

Vil du begive dig ud i at blive en modeblogger, er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvordan branchen er inden. For det kan virke som en glamourøs og perfekt verden, at være modeblogger, men faktisk, så står den på konstant hårdt arbejde, konstant opdatering på nutidens mode og trends, og hårdt arbejde teknisk.

Man arbejder sig op

Når man starter som ukendt modeblogger, så skal du først og fremmest finde et godt domænenavn, det kan være dit navn, eller andet. Det skal helst være kort, og nemt at huske. Dertil skal du et domæne, og du kan starte op i wordpress, da det er super brugervenligt, og ligetil. Du skal have et kamera, så du kan tage billeder af tøj, dagens outfit, eller hvad du ellers gerne vil vise på din blog. Man starter i det små, uden en indtjening, men med hårdt arbejde, vil det belønne sig. Jo flere læsere sin side får, jo mere vil du kunne tjene på reklame og diverse. 

Man har sjældent fri

Det kræver hårdt arbejde, at blive en anerkendt modeblogger. Det er en meget svær branche, da der er mange om buddet. Det betyder også, at du er nødt til at knokle for at opnå et navn og et omdømme. Du skal naturligvis også gøre en indsats for at få nye læsere til din blog, man samtidig underholde dine nuværende læsere med nyt og spændende indhold. Som modeblogger, kan du passe i din fritid, men hvis du vil køre fuldtid på din blog, så kræver det også en konstant arbejds-morale. Selv i tider, hvor du kan se, at der ikke er særlig mange læsere, eller måske der er et dyk i interesse, så er nøglen, at blive ved med at kæmpe.

Hård branche med meget konkurrence

Det er en hård branche at være mode-blogger. Du kan tænke over, hvorfor skulle læsere være interesseret i, hvad du skriver, og hvad du mener om moden? – Det kan være svært for læseren at holde sig fast på din side i starten, men der er kunsten, at du som mode-blogger, bliver ved med at holde dine læsere nysgerrige på dine næste posts. Det er der flere metoder til, men det vigtigt er, at du også indrager dine læsere i din blog, så de føler, at de er en del af fællesskabet og bloggen. Det kan du gøre ved at lave en meningsmåling, spørge dem, om hvad deres mening er, eller hvad de synes om det ene eller andet. Du kan også kigge på http://fashionmom.dk/.

Skil dig ud fra dine konkurrenter

Når der netop er hård konkurrence, indenfor mode-blogs, så handler det også om, at skille sig ud fra mængden. Det kan man gøre ved at lave noget, som de andre bloggere ikke gør. Derfor skal du naturligvis undersøge dine konkurrenters blogs, og på den måde lære, hvad de gør, som tiltrækker læsere, men også gøre noget, som de ikke gør, som du tror, vil lokke læsere til din blog. Dog skal du huske på, at du ikke skal kopiere indhold, i form af tekst eller billeder. Du skal skille dig ud, ved at være unik. Tage dine egne billeder af outfits, så du har eneret over billederne, på den måde, er du allerede unik.

Share.

Leave A Reply