Med blid bondage og lidt fifty shades inspiration kan i få et sundere sexliv. 

Det er nok ikke nogen hemmelighed at et sundt og fungerende sexliv er med til at give en sundere krop. Det gælder både hos folk i forhold og dem der er single. Det kan du gøre på mange måder, men det er nok en del nemmere når du har en fast partner. 

Der kan ved en fast partner være en fare for at lande i en grå hverdag. Derfor gælder det om at holde liv i forholdet og have fokus på fornyelse og alsidighed. Jo mere man er opmærksom på at det skal plejes jo bedre går det typisk. 

For mange mennesker er sexlegetøj i noget fremmed ord mere. Det er blevet meget normalt at have noget med i legen. Det er tit det krydderi der gør at man har både et sjovere og sundere sexliv. Blid bondage er dog et lille nyere fænomen, ikke mindst siden fifty shades filmene ramte biograferne. 

Inden de film kom på skærmen, var det stadig en verden belagt med en del tabo. Der var kun nogle få der dyrkede bondage og SM. Det var nok også en verden folk skævede lidt til. Siden filmen dog ramte de små hjem, er det blevet mere stueren. Dertil kommer at udtrykket blid bondage også er dukket op. 

Hvad er blid bondage

Blid bondage er en knap så hård form for bondage. Det er for dem der gerne vil prøve lidt dominans, men ikke helt vil ud i kæder, læder og mørke kælderrum. Det er for de par der føler sig inspireret af Mr. Grey og gerne vil prøve at lege lidt med ilden uden virkelig at komme for tæt på flammerne. Der er kommet en masse udstyr, der kan bruges til denne nye trend. Udstyr der er inspireret af bondage, men ikke helt har samme hårde undertone. Så er du ikke virkelig til bondage, men elsker lidt dominans, så er det blid bondage du skal prøve. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *