En A-kasse til humanister og scient.er

0
Spar op til 6.000 på at Skifte A-Kasse - Gratis

Der findes en hel del fagforeninger her i Danmark. Men selvom de alle selvfølgelig kan hjælpe dig hvis du er så uheldig at miste dit arbejde, så kan det være en god ide ikke blot at tage den første fagforening og a-kasse du hører om. Vælg derimod en fagforening som har specialiseret sig i at hjælpe dem der har netop din uddannelse, som humanist eller scient.

Få hjælp af specialister

Hvis du eksempelvis har en højere universel uddannelse, det kan være at du har læst kommunikation eller lignende, så vil et sted som MA-kasse være et godt sted for dig. Læs mere om MA-kasse her, hvis det lyder som noget, du kunne være interesseret i.

 

Deres medlemmer vil være andre med lignende uddannelsesbaggrund. Dermed er de eksperter indenfor jeres fag og arbejdsområde. Denne viden og erfaring vil hjælpe dem til at kunne give dig den bedst mulige vejledning skulle du en dag stå arbejdsløs. De vil vide hvordan du bedst optimerer dit CV så du kan få de jobs som du er uddannet til at have. Du får også mulighed for at deltage i diverse arrangementer og kurser, som er designet til at hjælpe dig med at finde et arbejde.

 

Dem der arbejder hos MA, kender disse brancher mere indgående, da de ikke behøver at vide alt om alle brancher, men kan fokusere på nogle udvalgte. Det sætter dig i en rigtig god position til at finde et nyt og godt job så hurtigt som muligt.

Bliv medlemmer før du træder ind på arbejdsmarkedet

Selv hvis du på nuværende tidspunkt stadig er under uddannelse, kan det være en fordel hvis du melder dig ind i MA-kassen. For de kan også komme med en masse hjælp til nyuddannede, som vil hjælpe dig godt ind på arbejdsmarkedet.

 

Derudover så er det ikke garanteret at du finder et job præcis som din uddannelse slutter. Hvis du under uddannelsesforløbet har meldt dig ind, vil du også få den økonomiske støtte med det sammen. Det vil gøre at din hverdag bedre kan hænge sammen, mens du leder efter et job. Viden om at du er mere økonomisk sikret kan også lette presset for at finde et arbejde i løbet af de sidste måneder af din uddannelse. På den måde vil dette pres måske ikke i samme grad gå ud over dine eksaminer.

 

Ønsker du at undersøge om din profession eller kommende profession er en af MA-kassens fokusområder så læs mere om MA-kasse. Der er mange der melder sig ind hver dag.

Share.

Leave A Reply