Få råd til de store begivenheder trods ledighed

0
Spar op til 6.000 på at Skifte A-Kasse - Gratis

Det kan være svært at få pengene til at hænge sammen, hvis man er ledig. Trods a-kassens dækning, har man ikke helt de samme midler i hænderne, når man går ledig.

Uanset ledighed eller ej, byder livet på mange begivenheder, som der gerne skal være råd til. Du får her nogle gode råd til, hvordan du får penge til de vigtige begivenheder trods ledighed.

Få råd til ferien

Ledighed er ikke ensbetydende med, at man ikke kan tage på ferie som familie. Det kan godt være, at ferien skal være lidt anderledes end den plejer, og det kan også godt være, at man må spare lidt op til ferien.

Noget af det du kan gøre, når du bliver ledig, er allerede fra starten af at lægge ferien med ind i budgettet. På den måde kommer det ikke som en overraskelse, hvis du når til sommerferien, og du stadig ikke har fundet dig et job. Du kan med fordel lede efter rejser, som ikke koster så meget f.eks. i form af afbudsrejser eller pakkerejser.

Du kan se mere på www.flyarkaden.dk, hvor du kan blive inspireret til din næste rejse. Rejsen kan være både flyrejse eller bilferier. Uanset er tiden med familien godt givet ud.

Få råd til konfirmationen

Dit barns konfirmation er en af de store begivenheder. Konfirmationer er ofte ensbetydende med, at der skal holdes en dejlig fest og købes nogle store gaver.

Igen kan det være svært at have råd til, med mindre man sparer op til det. Aftal eventuelt med barnets anden forælder, at i lægger et fast beløb over på en særskilt konto hver måned, så der bliver råd til festen.

Du kan blive inspireret til festen og gaverne på www.konfirmationsnyt.dk. Festen er en stor dag for dit barn. Det kan derfor være en god idé, at du gør noget særligt ud af det. Rækker pengene ikke til et dyrt spisested, så find hellere et billigere sted, hvor maden kan blive serveret af nogle hjælpere i køkkenet. Gaven skal også gerne være noget, som konfirmanden sent glemmer.

Share.

Leave A Reply