Forbered jer på det kommende barn

0
Spar op til 6.000 på at Skifte A-Kasse - Gratis

At få børn er dejligt, hyggeligt og utroligt dyrt. Der er mange nybagte forældre, der oplever at vinke farvel til opsparingen, når den lille ankommer. For der skal investeres i alt fra relevant babyudstyr til boligforbedringer. Der er meget at se til som nybagte forældre.

Få hjælp til valg af navn og babyudstyr

Alle kommende forældre bruger enorme mængder tid på at finde det rette navn til den lille ny. Det er aldeles ikke lige meget, om han skal hedde Anton eller Anakin, og det kan føre til mange ophedede diskussioner i det lille hjem.

Gør jer selv den tjeneste at bruge mindst lige så meget tid på at læse op på babyudstyr. Lad være med at gå ud og købe ind med hovedet under armen. Der kan ligefrem være mange penge at spare, hvis I sætter jer lidt ind i, hvilket babyudstyr I rent faktisk har brug for.

For eksempel kan meget af det med fordel købes brugt. Her kan du læse mere om, hvordan du kan spare mange tusinde kroner på at købe brugt babyudstyr.

Få gjort boligen klar

Mens I venter på familieforøgelsen, kan I med fordel gå i gang med at gøre jeres bolig klar. Når først barnet kommer, er der sjældent overskud eller tid til boligrenoveringer. Det er vigtigt, at jeres fælles bolig er fri for fugt og lignende og har et godt indeklima. Små børn føler kulde- og varmegener ekstra meget, lige som de er mere modtagelige for partikler og støv i luften.

Sørg for at det er muligt at lufte ordentligt ud derhjemme. Få for eksempel sat en affugter op i rum med meget fugt. Har I brændeovn, bør I overveje at afskaffe den, da små børn (og deres voksne) ikke har godt af de sodpartikler, den efterlader i luften.

Investér i stedet for i en god varmepumpe. En varmepumpe leder varm luft fra et rum til et andet i din bolig og regulerer derved varmen. Varmepumpen kan også benyttes om sommeren, hvor den kan lede kølig luft rundt i dit hus eller din lejlighed. Til stor glæde for din lille familie.

Share.

Leave A Reply