Forskellene mellem den almindelige støvsugeren og robotstøvsugeren

0
Spar op til 6.000 på at Skifte A-Kasse - Gratis

I denne artikel vil vi kigge nærmere på den almindelige støvsuger med ledning, som størstedelen af befolkningen ejer, kontra robotstøvsugeren, som langsomt er ved at finde sin rette plads i de danske hjem. Hvilken er bedst? og hvad er forskellen? Bliv klogere her.

Almindelig støvsuger

Den almindelige støvsuger er den mest almindelige, og det er en enhed, der let kan findes i ethvert hjem. Du kender den helt sikker, for det er den mest almindelige støvsuger du kan finde. Det er en støvsuger med rør og ledning, med forskellige typer hoved. Du kan købe en poseløs, men du kan også købe den med poser, som skal skiftes ud, når den er fuld. Ulempen er, at den har ledning, og så fylder den en del. Læs denne støvsuger bedst i test.

Robotstøvsuger

En robotstøvsuger er en robot, som styres igennem et integreret system. En robot, som stadig er i udvikling, som fornyes og forbedres til det bedre. Robotstøvsugeren fås kun poseløs, og skal derfor tømmes oftere, fordi der heller ikke er plads til så meget snavs. Til gengæld kan nogen robotstøvuger styres via en app, og du kan time den til at støvsuge på et bestemt tidspunkt. Robotten skal kobles til en strømstation. Læs denne bedste robotstøvsuger i test.

Hvilken skal man vælge

Hvis du er i tvivl om du skal have den ene støvuger frem for den anden, så bør du tænke over, hvilken en der opfylder dine behov bedst. Den stationære kan du selv styre, og den kommer derfor helt ind i hjørnerne, men hvis du støvsuger ofte, kan det være at fortrække at vælge robotten, da den støvsuger for dig. Men den ene støvsuger udelukker ikke umiddelbart den anden. Du kan sagtens have begge. Du kan lade robotten køre et par gange om ugen, hvor den tager det mest overfladiske snavs, og 1-2 gange om ugen, støvsuger du med den almindelige støvsuger, hvor du kommer helt ind i krogene.

Share.

Leave A Reply