Du behøver ikke skrabe kistebunden for at få råd til flotte smykker. Og faktisk er det netop ved de billige mærker, at du nemt finder smykker med unikt udseende. Hvis du ønsker noget smukt at bære om hals, håndled eller på ørerne, kan du fx tjekke smykker fra danske Maanesten. Svært er det at sige noget i generelle vendinger om, hvad du finder hos Maanesten, men deres smykker er yndige.

Her kan du læse om eksempler på smykker, der illustrerer Maanestens generelle stil.

Yndige øreringe med organiske kurver

Nu skal ordet ”yndige” her ikke læses som en modsætning til ”prangende”, for det er smykker fra Maanesten også. Tre eksempler herpå kunne være deres Komo-, Charonia- og Cloud-øreringe. Disse halvlange øreringe er prydet med organiske kurver, der lidt giver indtryk af, at de konstant er ved at smelte. Dette flygtige udtryk går godt sammen med en farverig sommerkjole eller visse gallakjoler.

Find såvel diskrete som prægtige smykker fra Maanesten

Andre Maanesten smykker værd at nævne her tæller fx deres Adette- og Aio Petite-øreringe. Lidt i modsætning til de tre øreringe nævnt før ligner Adette og Aio Petite ikke umiddelbart hinanden. Adette er en diskret ørering med farverige sten, mens Aio Petite er kraftige, buede øreringe. Så hvad end du er til noget prangende, eller du ønsker noget mindre iøjnefaldende, så laver Maanesten det.

Udsmyk fingre, håndled og hals med Maanesten smykker

Halskæder, armbånd og fingerringe laver Maanesten også, så Maanesten smykker er der mange slags af. Vil du have en alternativ fingerring, der lidt leder tankerne hen på bronzealderens spartansk designede smykker, kan du prøve en Elsie- eller Elinor-ring. Disse ringe ligner lidt et sidestykke til Aio Petite med deres kraftige, ujævne udseende – og så bærer de smukke sten som visuelt fikspunkt.

Ønsker du at smykke dig selv med noget, der er lidt anderledes? Find smykker fra Maanesten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *