Interim Management – midlertidig ansættelse af chefer og ledere

0
Spar op til 6.000 på at Skifte A-Kasse - Gratis

Når en person i en nøgleposition i en virksomhed fx en chef, leder eller direktør pludseligt bliver nødt til at forlade sin stilling i en virksomhed, sætter det virksomheden i en svær situation. Sådan en situation vil altid være meget kritisk for virksomheden, og kan have alvorlige økonomiske konsekvenser.

Når en chef eller leder bliver nødt til at aftræde med meget kort varsel, er det tit særdeldes svært for virksomheden at finde en kvalificedet person, der vil kunne træde is stedet og varetage stillingen på tilfredsstilelnde vis.

Svær situation for virksomheden

Det vil altid være en yderst vanskelig udfordring at komme igennem for en virksomhed, der fra den ene dag til den anden står i sådan en situation.

Derfor anbefales det altid at lade et rekrutteringsbureau, med stor erfaring og rutine i netop dén slags rekruttering, tage hånd om sagen med at finde en midlertidig leder, der vil kunne tage over med kort varsel.

Stor erfaring indenfor interim management branchen

Nextt Management er blandt førende specialister indenfor Interim Management-branchen, hvor fokus udelukkende er på at skaffe egnede og velkvalificerede ledelsesprofiler med de rette kompetencer til virksomheder, der står med et akut behov for en leder, der kan overtage en nøgleposition i en kortere tidsperiode. Navnet Interim Management, betyder direkte oversat “midlertidigt lederskab”, og er den gængse betegnelse indenfor branchen, der dækker dette rekruteringsområde.

Nextt Management har et enormt kendskab til interim management branchen og besidder en mangeårig erfaring, som gør dem højt egenede til indenfor max 10 dage at rekruttere enhver form for leder, chef eller direktør til en ledelsesstilling.

 

3 gode fordele ved at Nextt Management tager hånd om rekruttering af en midlertidig leder:

 1. Finder højt kvalificerede ledelsesprofiler på max. 10 dage
 2. Har mere end 18 års erfaring indenfor interim management branchen
 3. Har adgang til en profildatabase, med over 4000 forskellige interim managere

Nextt Management finder ledere og chefprofiler med disse titler:

 • Interim CEO (Chief Executive Officer)
 • Interim CIO (Chief Information Officer)
 • Interim HRO (Human Resources Officer)
 • Interim CMO (Chief Marketing Officer)
 • Interim COO (Chief Operating Officer)
 • Interim CSO (Chief Sales Officer / salgschef)
 • Interim CTO (Chief Technology Officer)
 • Interim Change Manager
 • Interim regnskabschef
 • Financial Controller
 • Freelance Interim Manager

Nextt Management har altid for øje at finde de bedst kvalificerede profiler, som på meget kort tid vil være i stand til at tiltræde i en lederposition og varetage den indtil en mere permanent løsning er fundet. Således sparer virksomheden både tid og penge, og kan samtidig være tryg ved den midlertidige leder, den får.

Share.

Leave A Reply