Leder du efter en nem og tryg måde at sælge dit guld på?

0
Spar op til 6.000 på at Skifte A-Kasse - Gratis

Har du tidligere været så fremsynet at du har investeret i guld, eller ligger du inde med guld i form af guldsmykker, guldkæder, guldringe, guldarmbånd, eller måske gamle guldmønter? Det kunne måske være nogle gamle guldsmykker, som du har arvet fra en for længst afdød tante, eller lignende.

Uanset hvilken form for guld, du ligger inde med, kan man i øjeblikket lave en god handel ved at sælge sit guld, da guldprisen i dag ligger i et leje, der gør det interessant at sælge netop nu.

Hvis man går med tanker om at sælge sit guld, er det altid en god idé at få det vurderet hos en professionel guldhandler først. Både for at få en vurdering på renheden, kvaliteten og et estimat på, hvad det er værd.

Guldpriserne har set ud fra en historisk synsvinkel været ret høj i de senere år. Der er mange forhold, der kan spille ind i, hvorfor det har været sådan, men en ting, der sandsynligvis har spillet ind, er den generelle usikkerhed, der har hersket med hensyn til verdens økonomiske udvikling.

Det forholder sig nemlig typisk sådan at, når der er økonomisk usikkerhed, så stiger guldpriserne. Dette skyldes at man betragter guld som værende et økonomisk sikkert sted at placere sin formue, da guldpriserne over mange år har vist sig ikke at devaluere som er tilfældet med de fleste gængse valutaer.

 

Dagens guldpriser

Man har over det seneste stykke tid kunne ane en diskret tendens til faldende guldpriser, der kommer og går. Det kan dog af gode grunde ikke siges med sikkerhed om det er noget, der vil udvikle sig til en decideret nedgang i guldpriserne, der vil komme til at vare i længere tid, eller om der er tale om naturlige svingninger i prisudviklingen.

Dagens guldpriser er dog stadig høje set med historiske briller på, så man kan med fordel sælge sit guld nu, hvis man ønsker en favorabel pris for det.

Ønsker man at sælge guld, anbefales det altid at man får det vurderet af professionelle fagfolk, og også sælger til selv samme, da det er dem, der har mest forstand på guld.

Her får man den rette og faglige vejledning, og ofte også den bedste pris her.

 

Sælg dit guld nemt og trygt

Hos Sero Guld er er man sikret professionel rådgivning fra start til slut, og man får naturligvis en vurdering på hvor meget éns guld er værd med henblik på salg af guld til en yderst favorabel pris.

Prisen, man får for sit guld, afhænger i høj grad af dagsprisen, men også kvaliteten på guldet og guldets renhed er afgørende for den endelige pris. Gulds kvalitet måles i karat, som er en måleenhed for gulds renhed.

Karat defineres således:

  • 8 karat = 33,3% rent guld
  • 14 karat = 58,5 % rent guld
  • 18 karat = 75% rent guld
  • 21 karat = 87,5% rent guld
  • 21,6 karat = 90% rent guld
  • 22 karat = 91,6 % rent guld
  • 24 karat = 99,9% rent guld

 

Sero Guld har en handelsproces, som gør det yderst nemt og bekvemt at foretage salg af guld hos dem, og man kan være sikker på at man er i kyndige og professionelle hænder.

Share.

Leave A Reply