Skal du bruge ny madordning i virksomheden?

Er du en af dem der skal bruge ny madordning til din virksomhed? Eller måske har i aldrig haft en og overvejer det? Vi har lang erfaring, både god og dårlig, med madordninger og vil her give dig vores bud på de gode alternativer og muligheder. Der er utallige virksomheder der tilbyder madordninger til firmaer rundt omkring i København og sjælland generalt. Somme tider kræver det bare at du selv kan facilitere køkken osv. Det er et problem for mange hvorfor de vælger en bestillingsordning. Det fungerer således at man om morgenen eller dagen forinden bestiller mad til sig selv gennem virksomhedens egen hjemmeside. Det minimerer ikke blot madspild men gør det også praktisk nemmere for begge parter. Så hvis ikke du har pladsen til at værte en kok der leverer noget halvfærdigt mad, så overvej at få god mad udefra.

Her er dine valgmuligheder

Der findes jo utallige virksomheder der tilbyder mad til dig og din virksomhed. Du kan vælge nogle af de nyere muligheder som er meget bowlbaserede som OliOli eller Garbanzo der selv kører maden ud. På den anden side er der virksomheder der leverer lidt frækkere mad til døren. Det kan være alt fra tradtionelle danske retter til varme internationele retter. Det vigtigste for os er variation i vores kost. Vi foretrækker klart den virksomhed der kan levere mad der er forskelligt fra dag til dag.

Dine medarbejdere i baghovedet

Højest på din liste over prioriteringer burde være dine medarbejdere og eller ansatte. Det er dem der får virksomheden til at løbe rundt og dem der får dig til at tjene penge når dagen er omme. Så prøv at høre dem om ikke de har lyst til at tage valget. Du kan med god grund lave en poll i jeres fælles forum, og finde ud af hvad majoriteten vil have. Det skal selvfølgelig også afspejle de værdier i har i virksomheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.