Så du vil gerne have et miljøvenligt soveværesle. Det er heldigvist super nemt. Alle de forskellige miljøvenlige sager findes, så nu er det bare op til dig at finde dem. Heldigvis for dig, vil jeg her i artiklen hjælpe dig med to af de essentielle sager, som netop økologisk sengetøj og en skøn og temperaturregulerende og økologisk kapok dyne

der er så meget man skal have med i overvejelserne når man tænker miljø. Men for at være helt ærlig, så er det faktisk nemt nok. Tricket er at nulstille hjernen, fordi den er nemlig oftest hjernevasket. Ja du læste rigtigt, vores hjerner er super påvirket af alle de indtryk vi går og har os, og en hel del af de indtryk bliver sat i verden af forretningsfolk, som har en mission. Missionen for dem er netop at få dig til at købe deres produkt. Oftest ser vi desværre at det produkt som de gerne vil sælge til dig, bare ikke er verdens heldigste produkt, hvis du gerne vil tænke lidt på dit helbred og på miljøets. Så derfor har vi alle brug for at nulstille hjernen når vi tænker på et miljøvenligt forbrug. Lige akkurat efter nulstillingen, så er det tid til at finde ud af hvad det essentielle forbrugsbehov er. Skal vi købe nyt, eller kan vi genbruge noget af det vi allerede har. Fordi det er trods alt det mest miljøvenlige. Det næst mest miljøvenlige er at genbruge noget af det som vores medmennesker, eller sågar nogen som vi ikke kender har. Herefter, altså når vi har konkluderet hvad der kan erhverves fra brugt og hvad der skal erhverves fra nyt, ja så står vi overfor en masse nye og spændende valg. Her er økologi nemlig ikke det eneste gode, og mange siger oven i købet at de ikke synes at økologi er så godt igen overhovedet. Spørger du mig, så er økologi et skridt på vejen. 

Jeg får desværre ikke plads til at skrive mere her i artiklen, men jeg håber at du finder nogle gode og miljøvenlige løsninger til dit soveværelse. Og så vil jeg slutte af med at sige at en kapok dyne virkeligt kan noget. God vind til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.