Parterapi – accept og anerkendelse

0
Spar op til 6.000 på at Skifte A-Kasse - Gratis

Parterapi – accept og anerkendelse

En sikker måde at bemærke at der er ugler i parforholds-mosen, er hvis I begynder i stigende grad at kritiserer hinanden. Hvor alt kan kritiseres, og der ikke er grænser for, hvad der kan være i vejen med partneren. Det er også samtidig en meget sikker måde at ryge af sporet i jeres kommunikation, for hvad sker der med jeres partner, når han/hun skal høre på alle de bebrejdelser? – Partneren går naturligvis i forsvarsposition, og begynder måske også på samme nitty gritty tilgang, hvor kærlighed er noget, der skal handles med og der skrives livligt op i en slags indre sort bog.

Her vil det være meget hjælpsomt i stedet at bruge kræfterne på, at gøre sig tanker over, hvad der bringer jer ud i disse konfliktsituationer. Handler det om, at I mangler at blive set og anerkendt, og at det i stedet er jeres måde måske at kalde ud efter jeres partner og forsøge at skabe kontakt og relation. Sådan er vi så irrationelle, og det kan jo unægteligt være svært at aflæse.

Så er I trætte af at skændes og kan I mærke at det blot skaber afstand og distance mellem jer. Vil I i stedet gerne den nærende nærhed og egentlig gerne bare vedligeholde den gode kærlighed, der var engang og som stadig må være der under alle de mange konflikter og frustrationer?

Så kontakt en parterapeut i dag og hør, om vedkommende kunne være det rigtige for jer til at læse nogle af jeres tematikker og bringe intimiteten tilbage og få udtrykt nogle af de svære tanker og frustrationer, som I har gået og tumlet med i for lang tid. Nogle gange kan man komme til en gratis forsamtale for at mærke om kemien er der, og det er jo en vigtig faktor, vi alt for ofte glemmer

Share.

Leave A Reply