Powerbank 

0
Spar op til 6.000 på at Skifte A-Kasse - Gratis

Powerbank 

Vi tilbyder powerbanks i alle mulige forskellige modeller om det skal være en selvopladende powerbank med solceller, om powerbanken skal have en vild batterikapacitet, om den skal kunne lade flere enheder op på samme tid eller alle ovenstående.  
Holdbare Power banks findes i talrige forskellige afstøbninger om du ønsker en lille kompakt powerbank, som nemt kan være i lommen eller om du vil have en stor powerbank med et stort batteri, som du ikke behøver lade op så tit.  
Er du på farten og bruger din telefon eller tablet, når du er på arbejde og tømmer din enhed for strøm. Så kan det være ideelt at tilkøbe sig en powerbank, som kan lade din mobil og iPad op på samme tid og hurtigt evt. med quick charge.  
Vores powerbanks kommer med en indikator, så du kan se om din powerbank har intet eller meget strøm tilbage og om det snart bliver tid til at lade powerbanken op. 
Elsker du at gå lange ture og lytter til musik, mens du er ude for at gå kan det være det bedste for dig at tage en powerbank med som kan lade alle dine enheder op, mens du er på farten. Her har vi også powerbanks med solceller, så du kan nyde det gode vejr og samtidig lade din telefon op mens du får en pause fra hverdagen.  
Nyerere telefoner skal skulle kunne meget mere og vi opstiller hele tiden nye forventninger til hvad den skal kunne. Alle disse egenskaber er med til at tage batteritid og det kan være smart i mange tilfælde at have en powerbank, så du slipper for at skulle lede efter en strømforsygning hver gang du skal lade ens mobil op.  
Spiller du på din telefon har du sikkert prøvet at det tager på din telefons strøm og det kan være bittert at skulle stoppe sit spil fordi man er ved at have lidt strøm.  
Mange powerbanks kommer nu med forskellige typer in- og output stik, hvorfor det er klogt at købe en powerbank, som er samarbejdsvenlig med netop din telefon i stedet for at man skal lede en mellemløsning.  
Hold dig opdateret 
Med en powerbank kan du undgå at du løber tør for strøm mens du er på farten og ikke har adgang til en stikkontakt.  
Ny teknologi 
Der er igennem tiden sket meget i udviklingen af powerbanks, hvorfor du nu kan opleve en utrolig batterikapacitet i den nyeste generation af powerbanks, så man kan opleve utallige opladninger gennem powerbanken før den har brug for en opladning på ny.  
Du kan derfor også opleve at der er en lang række nye egenskaber ved powerbanksene. Her findes der nu ultra små og kompakte, så de ikke er klodsede og fylder meget. nogen kommer med solceller, så du principielt aldrig har brug for at skulle oplade din powerbank. Nogle kommer med ledningsfri, så du slipper for at skulle have kabler med og blot kan lægge din mobil ovenpå. Der findes powerbanks med flere udtag, så du kan lade mange enheder på samme tid.  
Mange powerbanks af den nyeste generation, kan nu også adskille mellem de forskellige enheder, så du kan oplade både din telefon og smartwatch på en gang uden at skulle prioritere, hvilken du skal lade, hvis de begge eller flere mangler strøm.  
Der er samtidig forskel på hvor meget strøm, som hver enhed kan klare, men nu kan powerbanks fortælle, hvornår din tablet er fuldt opladet, så du slipper for at skulle spilde strøm på ingenting.   
 

Share.

Leave A Reply