Hvis du er som de fleste mennesker, bruger du sikkert rondeller uden at tænke over det. Men hvad nu, hvis der var en bedre måde? Hvad, hvis du kunne bruge genbrugsvaske, som både ville spare dig penge og hjælpe miljøet? I dette blogindlæg vil vi diskutere fordelene ved at bruge genanvendelige rondeller og vise dig, hvordan du kan skifte til dem.

Rondeller, hvad er det?

Nu sidder du måske og tænker, så hovedet det knager for at komme i tanke om, hvad rondeller egentlig er? Men du har dem helt sikkert liggende ude på dit badeværelse, for det er en genstand, som kan bruges til mange ting, og som ikke koster alverdens penge i dit lokale supermarked. Rondeller er runde og bløde puder sammensat af vat, som mange bruger til at vaske deres ansigt med, fjerner makeup med eller noget helt tredje.

Det, man bare ikke tænker over er, at du køber en pose rondeller indpakket i plastik, du tager en rondel, bruger den og smider den herefter i skraldespanden. Altså er det et engangsprodukt, som jorden bruger ressourcer på at producerer om og om igen. Den proces er noget, vi gerne skulle væk fra i forhold til at tænke mere bæredygtigt og miljøvenligt.

Så hvad er alternativet?

Jo, ser du. Der er faktisk produceret rondeller i stof, som kan vaskes i vaskemaskinen. Rondeller, som er produceret i bomuld, som også er blødt for huden. Og i stedet for at bruge rondellen og smide det i hygiejnespanden, så smider du den i stedet til vask. Den kan nemlig vaskes i vaskemaskinen på 30-40 grader sammen med andet vasketøj. Sådan bliver du altså mere bæredygtig, fordi du ikke støtter et køb og smid ud-system.

Her kan du købe genanvendelige rondeller

Har du hørt om Elou? – Hvis ikke, så bør du gøre dig selv (og miljøet) den tjeneste at besøge siden. Siden indeholder nemlig genstande og produkter, som er bæredygtige, miljøvenlige og oftest også økologiske. Køb genanvendelige bomuldsrondeller fra Elou og mange andre ting, som du normalt ikke tænker over, at du kan skifte ud med bedre alternativer. Så der har du det. En hurtig guide til, hvordan du bruger genanvendelige rondeller, og hvorfor du bør skifte til dem!

Vi håber, at dette har været nyttigt, og at du vil skifte til en mere bæredygtig livsstil. Ikke bare hvad angår rondeller, men også mange andre ting i hjemmet, både på badeværelset og i køkkenet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *