Sådan fik jeg mit nye arbejde

0
Spar op til 6.000 på at Skifte A-Kasse - Gratis

Min hverdag går ud på at jeg vågner kl 8.30 for at gå i bad, jeg går i bad hver dag fordi det giver en god start på dagen og jeg føler mig frisk.

Det er vigtigt for mig at jeg føler mig tilpas når jeg går ud af døren så jeg tager mig altid god tid til at sætte mit hår, børste tænder og andre ting jeg nu skulle havde brug for.

Udover det spiser jeg noget morgenmad og derfra er det bare imod arbejdet.

Når jeg møder ind kl 10 om morgenen er jeg altid glad og kommer ind med et smil på læben, det er vigtigt for mig at jeg stråler af glæde så jeg kan sprede det ud til mine kollegaer.

Der er altid hyggeligt på arbejdet og vi spiser både morgenmad sammen og griner af en masse ting der nu skulle ske.

Det er vigtigt for mig at der er et godt fællesskab på arbejdspladsen og at vi alle føler os en del af noget større, ingen skal holdes ude eller føle sig for nar.

På sådan en arbejdsplads skal der være plads til sjov en gang imellem så længe man kan forskellen på hvornår man kan havde det sjovt og hvornår man skal bringe den seriøse side til bordet.

Det må jeg sige vi kan på vores arbejdsplads, der går ikke en dag uden at der er blevet fyret en masse jokes og andet af, typisk har vi det meget sjovt.

Det går så ikke ud over vores samarbejde eller vores mål for dagen da vi også bringer seriøsiteten frem når vi har med kunder at gøre.

Jeg er glad for min arbejdsplads og det kan jeg kun takke dedikation.dk for, de hjalp mig med at finde mit arbejde og det blev tilfældigvis et af de bedste jeg har haft.

Share.

Leave A Reply