Sådan finder du virksomhedsdata online

0
Spar op til 6.000 på at Skifte A-Kasse - Gratis

Regnskaber, stamdata og kontaktoplysninger – med det rigtige værktøj ved hånden kan du få adgang til alle de interessante data online. Uanset om du driver en virksomhed eller om du er en privatperson, der gerne vil have et indblik i erhvervslivet, så byder Find-Virksomhed.dk på en lang række smarte funktioner, der kan gøre hverdagen lettere.

Find den nærmeste håndværker

Find-Virksomhed.dk er en virksomhedsdatabase med flere forskellige funktioner. Du kan f.eks. bruge databasen til at finde virksomheder i dit lokalområde, hvis du står og mangler en håndværker, en mekaniker eller en tandlæge. Det er muligt at søge på brancher, lokationer eller med fritekst. Sidstnævnte kan bl.a. bruges, hvis du leder efter en specifik virksomhed, men ikke kender virksomhedens fulde navn.

Når du søger på Find-Virksomhed.dk kan du få vise en oversigt over alle tømrer, restauranter eller anlægsgartnere i det ønskede område. Det er ofte en fordel af benytte en lokal virksomhed, som kender dit område.

Hvem handler jeg med?

Det er altid en god idé at vide hvem man handler med, og denne information kan du naturligvis finde på Find-Virksomhed.dk. Alle virksomheder er forsynet med oplysninger og ejere og direktion. Med disse informationer i hånde, er du godt stillet, når du skal afgøre om det er en virksomhed, du har lyst til at samarbejde med.

Du kan herudover tjekke hvilke forbindelser ejeren ellers har i erhvervslivet. Sådanne informationer kan være ganske brugbare, hvis du vil undersøge om ejeren har en eller flere konkurser i bagagen. Ved at tjekke en virksomheds økonomi gennem regnskaber – kan udelukkende gøres for aktie- og anpartsselskaber – får du også et indblik i, om der er tale om en sund forretning.

Mål dig op mod konkurrenterne

Ved at tjekke virksomhedernes regnskaber, kan du naturligvis finde ud af, hvordan det står til med den enkelte virksomhed, men denne viden kan du også bruge til at analysere hele brancher – f.eks. din egen branche. Det er altid en god idé at holde sig opdateret. De fleste virksomhedsejere har naturligvis en fornemmelse af hvordan det går indenfor deres branche, men det er ikke altid at denne ’fornemmelse’ holder stik.

Ved at tjekke konkurrenter og samarbejdspartnere kan du blive meget klogere på din branche, og f.eks. finde ud af om din virksomhed præsterer bedre end gennemsnittet.

Share.

Leave A Reply