Undgå at spilde penge, når du køber blækpatroner

I løbet af det foregående år har jeg måtte købe to printer. Ikke fordi den første ikke var god nok, men fordi jeg har fundet ud af, at jeg har behov for to. Det lyder skørt, men for mig er det et rigtigt valg.

Det skal siges jeg udskriver meget hver dag.

Jeg har købt 2 forskellige printere: en sort / hvid laserprinter og en foto- blækprinter.

Min laserprinter bruger jeg dagligt, mens jeg generelt bruger min farve blækprinter til billeder en gang om ugen. Selvom begge printere er gode og kendte mærker (Brother og HP), så var de utroligt billige.

Faktisk var en af ​​de vigtigste faktorer, ved begge køb på grund af det faktum, at prisen var lav.

Forestil dig så min irritation, da jeg skulle skifte tonerpatroner i min laser og blækpatroner i min blækprinter, og fandt ud af, at hver patron kostede næste det samme som ​​det, jeg brugte på printeren.

Jeg formodede hurtigt – og korrekt – at printerfabrikanter tilbyder printere til eller under den pris det koster at fremstille dem og generere penge ved salg af originale (OEM) blækpatroner.

Med alarmerende advarsler om mulig skade på printeren eller annullering af printergarantien insisterer producenterne på, at kunderne kun køber OEM-printerpatroner. Et tjek på nettet fortæller mig så, at de ikke kan slippe uden om den lovpligtige garanti. Så man skal ikke tro på alt de skriver.

Jeg satte mig for at tjekke mine muligheder på nettet.

Her er hvad jeg opdagede:

Kompatible blækpatroner I modsætning til hvad mange tror, ​​så er det ikke altid genbrugte OEM blækpatroner. Snarere er de helt nye, generiske versioner af OEM-patroner.
De har alle kvaliteten og pålideligheden af ​​OEM-patroner, men koster kun en brøkdel af prisen.
Kompatible kan også være – Renoverede blækpatroner. Som navnet antyder, genanvendes blækpatroner faktisk. De gamle patroner er ikke bare fyldt op. Snarere demonteres de, undersøges, renses, samles, fyldes med blæk.

Omkostningsbesparelser

Jeg blev forbløffet. Der er mange penge at spare.
Jeg fandt dog også ud af, at de kompatible blækpatroner ikke var gode nok til mine billeder. Jeg vil gerne udskrive flotte fotos på min blækprinter.

Da billeder kom ud af min printer med kompatible printerpatroner, så var jeg faktisk tilfreds. Det var først da jeg kiggede nærmere på dem og sammenlignede dem med de originale, at jeg ikke er helt tilfreds.
Jeg tror mange godt kan bruge kompatible blækpatroner, det er bare mig, som er lidt for kræssen.
Derfor må jeg betale en højere pris for mit blæk. Dog er der stadig noget, at spare på at købe dem online.

Den pakke med 4 printerpatroner koster i min lokale butik 1478,-. Samme pakke har jeg fundet på nettet til 895,- plus fragt. Så der kan være en del at spare.

Men, men, men…. Min laserprinter som jeg bruger hver dag til mange udskrifter, den køre med uoriginal lasertoner og jeg kan ikke se forskel. Sort/hvid tekst er jo sort/hvid og jeg tror man skal have den under en lup, for at se forskellen.

Besparelsen – er kæmpe stor:

Original i min lokale butik: 889,-

Original på nettet: 578,- plus fragt.

Kompatibel på nettet: 199,- plus fragt.

Som du kan se, er der mange penge og spare, uden at mærke forskel. Prisen på nettet er ca. en 1/3 del af prisen i forhold til original toner.

Mit tip til køb af blæk og toner.

Du skal starte med at kigge på dine behov.

Printer du bare opskrifter, biografbilletter eller andet som skal bruge en gang og derefter smides ud, så vil kompatible printerpatroner i langt de fleste tilfælde opfylde dine behov og du kan spare mange penge.

Det er kun hvis du udskriver foto, at du skal overveje de originale printerpatroner. Når jeg skriver overveje, så mener jeg det. Da du sagtens kan udskrive foto med uoriginale printerpatroner og få et pænt resultat ud.

Jeg kan også anbefale, at købe en sort/hvid laserprinter. Du får flotte OG billige udskrifter, eneste minus er at du ikke kan printe i farver.

Så tænk dine behov igennem, inden du køber en ny printer. Det kan være dyrt bagefter, hvis man ikke har tjekke priserne på blækpatroner først.

God fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *