Vanskelighederne ved at vokse op i en familie med alkoholproblemer.

0
Spar op til 6.000 på at Skifte A-Kasse - Gratis

Vanskelighederne ved at vokse op i en familie med alkoholproblemer.

Det er ikke let at vokse op i en familie med alkoholproblemer. Man ved aldrig, hvad der vil ske fra den ene dag til den anden.

 

Kommer dine forældre til at skændes igen?

Vil nogen ende med at komme til skade?

Der er en masse kaos og usikkerhed i et hjem, hvor alkohol er et problem.

Dette kan have en varig indvirkning på et barn og kan gøre det svært for dem at danne sunde relationer senere i livet.

 

Du er ikke alene

Hvis du er vokset op i et hjem med alkoholproblemer, skal du vide, at du ikke er alene. Der er mange andre, der har været igennem det samme. Søg støtte og rådgivning, hvis du har brug for hjælp til at håndtere følgerne af at vokse op i et alkoholiseret hjem. Det er aldrig for sent at få hjælp og begynde at få det beder.

 

Er du vokset op i en familie med alkoholproblemer?

 

Så kan de negative sider følge lang ind i voksenlivet. De familiemønstre vi alle lære som børn kan give udfordringer og problemer som vi måske slet ikke selv er opmærksomme på. Mange børn der er vokse op i familier med alkoholproblemer og alkoholmisbrug for senere i livet et unaturligt forhold til alkohol. Nogle bliver meget afvisende, nærmest bange for alkohol, fordi de på tæt hold selv har oplevet hvor meget skade og smerte et alkoholmisbrug kan forvolde. Andre udvikler selv et misbrug eller afhængighedsforhold af alkohol. De bliver nu selv som, den forældre de absolut ikke ville ligne. Forskning viser at der er 400 procent større risiko for at udvikle afhængighed af alkohol hvis dine forældre eller bedsteforældre var alkoholafhængige.

Hvis du kæmper med alkoholisme, skal du vide, at du ikke er alene. Der er hjælp at hente. Du kan søge støtte. Alkoholisme er en sygdom, og det er muligt at komme sig fra den. Du må ikke opgive håbet. Tag kontakt til familiemedmisbrug.dk i dag og start på vejen til helbredelse.

 

Share.

Leave A Reply