Har du nogensinde prøvet, at dit pc begynder at opfører sig underligt? Måske virker alle dine knapper ikke mere? Måske er der nogle af dem, som du ikke kan klikke ned eller bruge mere. Måske virker din mus ikke mere? Måske er den bare blevet langsommere? Måske er skærmen langsomt ved at dø? Hvad gør man så? Skal man bare smide den ud? Skal man bare få sig en ny pc? Eller skal man forsøge at reparere den? Kan man gøre noget? Kan man redde sin pc? Eller skal man bare give op? Hør eksperterne ad!

Først kommer bedømmelsen

Først og fremmest skal du bedømme, hvor god din pc er. Hvor langt er den henne? Hvor slemt beredt er den. Så det første spørgsmål hedder: kan du stadig bruge den? Hvis den stadig virker, hvis den ikke bryder sammen af at blive brugt. Hvis du stadig kan bruge den til det, som du normalt ville bruge den til. Så er den fin. Så kan det godt være, at den er lidt langsom, eller måske har nogle taster, som ikke fungerer, så kan det jo stadig godt være, at du kan bruge den, og derfor ikke behøver at gøre noget.

Du skal til gengæld holde øje med det, hvis den langsomt begynder at gå mere og mere i stykker. hvis en tast ikke virker, kan man nok godt komme uden om det. Men hvis endnu en tast går i stykker. Efterfulgt af endnu én tast. Og så en mere og mere. Så kan det være, at der er noget helt galt, inde i din pc. Så skal du helt klart kontakte hjælp og finde ud af, om din pc kan hjælpes. Kan den reddes! Det samme gælder din skærm for eksempel. Det kan nok gå, at en enkel pixel dør. Men hvi flere og flere begynder at dø, så kan det længere gå helt galt. Så bare hold øje med din pc.

Hvornår får man den repareret?

Nogle gange det måske ikke betale sig, at skulle reparere den pc. Nogle gange får man den repareret, og så går den i stykker igen, og så ender du bare med at bruge en masse penge på en pc, hvor du bare kunne have sparet penge, ved bare at købe en ny. Men til at starte med, så skal man altid besøge en pc reparatør, og hører hvad de siger. Du kan finde pc reparation roskilde, hvis du er tæt på Roskilde. De har et godt omdømme, og der kan du sikkert spørge til råds, også om det i det hele taget, kan betale sig, at få den repareret. Og så behøver du heller ikke at gøre noget selv, du skal bare aflevere din pc!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *