Er du en som måske enten studere eller har et arbejde du elsker, så kan det virke meningsløst at blive en del af en fagforening og a-kasse. Dog er det en super god ide, da det kan være med til at sikre en gode vilkår på arbejdspladsen. Og i fremtiden være med til at sikre en et bedre økonomisk ståsted, i tilfælde af at man mister sit arbejde.

Dette betyder for eksempel, at hvis du er en del af fagforening samt a-kasse og bliver arbejdsløs. Så har du stadig rig mulighed for at kunne pleje din krop med dine normale vante midler, som eksempelvis kunne være proteinpulver. Læs med videre, hvis det kunne være noget for dig. 

Sådan kan det gavne dig

Som nævnt, så kan en billig fagforening og en god a-kasse være med til at sikre dig et bedre økonomisk ståsted i tilfælde af at du mister dit arbejde. Det betyder at det kan gavne dig som gerne vil bibeholde din fysiske form og sundhed, selvom du ikke har mange midler at gøre godt med. Du kan altså stadig selvom du lever af din a-kasse investere i et fitnessmedlemsskab samt proteinpulver.  Du kan læse meget mere om proteinpulver lige her https://www.only-approved.dk/.

Dette er super smart, idet at mangel på protein også kan føre til tab af muskelmasse. Dette kan du netop undgå, ved at blive en del af en god a-kasse. Altså kan du bibeholde muligheden for at købe proteinpulver, som kan bruges som kosttilskud, og være med til at opbygge din muskelmasse.

Det kan en billig fagforening og god a-kasse gøre for dig

Med en fagforening, kan du være med til at sikre dig, at der hele tiden er nogle der sørger for at du arbejder i et godt miljø og under gode vilkår. En fagforening arbejder nemlig primært med at sikre at de ansattes løn og arbejdsforhold bliver forbedret.

Derudover kan man også bruge sin fagforening til at få rådgivning og stille forskellige spørgsmål om eksempelvis sine rettigheder, feriepenge og andre konflikter eller lign på arbejdspladsen. Det er altså en super god ide, at investere i en billig fagforening, så man kan være med til at sikre sig, at man får det bedst mulige ud af sin arbejdsplads. 

Find en god a-kasse

Udover at skulle investere i en billig fagforening, så kunne det også være en ide, at investere i en god a-kasse. For nemlig hvis man er medlem af en a-kasse, kan i fremtiden sikre sig selv dagpenge i tilfælde af at man bliver arbejdsløs. Oftest

lyder betingelsen på, at man skal være medlem i minimum 12 måneder, før man er berettiget til at kunne modtage dagpenge fra sin a-kasse. Dog er det stadig super smart at være en del af en, da det er endnu mere ærgerligt at være arbejdsløs, og uden indkomst. Det er jo en kæmpe fordel, at kunne være på dagpenge, mens man finder sig noget andet at beskæftige sig med. Yderligere mens man leder kan man jo samtidig, stadig pleje sin drømmekrop med proteinpulver, hvilket jo bare er endnu et plus. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *