Både dit køkken og dit badeværelse er to vigtige rum i boligen. Begge rum er rum med vigtige funktioner, der er afgørende for en komfortabel og velfungerende dagligdag, og derfor bliver der brugt meget tid i både køkken og bad hver dag. 

 

Derfor skal disse rum naturligvis være rare og indbydende at opholde sig i, så det bliver til en fryd at lave mad og indtage den i køkkenet, og så det altid er rart at komme ud på badeværelset i forbindelse med brusebade, toiletbesøg og så videre. 

 

Du skal således både tænke funktionalitet og design ind i dine planer, når du vil renovere køkken eller bad, eller når der skal bygges helt nyt. Her har du mulighed for at opdatere den eksisterende stil, så den kommer til at passe ind i tiden, og så den kommer til at leve op til alle dine personlige krav. 

 

Det gælder især, når der skal vælges fliser. Fliserne er vigtige på især badeværelset, mens også køkken og bryggers både bliver mere funktionelle og pænere ved at inkorporere et element af fliser. 

 

Moderne fliser giver dig et væld af muligheder for at skabe en unik, moderne og indbydende stil, og dit valg af fliser bør således være et punkt med stor fokus på din tjekliste. 

 

I den forbindelse kan du bl.a. overveje at vælge klinker beton look. Beton look fliser er moderne fliser med masser af fordele, og de kan derfor også være det helt rette valg til netop dit badeværelse eller dit køkken. 

 

Hvad er beton look fliser? 

Beton look fliser er keramiske fliser, som du kender dem. Forskellen på beton look fliser og andre fliser er dog, at du med disse fliser har mulighed for at skabe et naturtro indtryk af en ægte betonvæg. 

 

På fliserne får du et flot betonprint, som er så troværdigt, at du ikke vil kunne kende forskel på en væg med beton look fliser og en væg i ren beton. 

 

Derudover kommer beton look fliser med de samme egenskaber som andre keramiske fliser, og fliserne kan derfor bruges overalt i hjemmet. Du kan både bruge beton look fliser på gulvet i badeværelset, i brusenichen og på væggen i køkkenet, mens beton look fliser også sagtens kan bruges i andre rum i hjemmet, hvor du gerne vil skabe en moderne og unik stil. 

 

Få en rå og moderne stil i hjemmet 

Beton look fliser er yderst moderne, fordi de skaber et råt look. Det rå look er moderne, og det er derfor et attraktivt valg i mange danske hjem. 

 

Her vil de flotte beton look fliser give en helt unik væg eller et helt unikt gulv, der med sin grå og naturlige farve nemt kan matches med andre farver på vægge eller loft. 

 

Fordelen ved beton look fliser sammenlignet med rigtig beton er, at du får en mere glat overflade, som er pænere at se på, og som føles mindre rug mod nøgne fødder og hænder. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *