Inde på vores hjemmeside kan du, som du forhåbentlig allerede ved, finde en række sparetips, når det kommer til fagforeninger og A-kasser. Er du studerende, så er der i mange tilfælde ekstra penge at spare, og hvis du ikke har noget fornuftigt at bruge dine penge på, så er denne artikel lige noget for dig.

Nu tænker du selvfølgelig, at en studerende ikke kan have for mange penge, fordi huslejen er så høj nu til dags. Det er dog ikke alle studerende, der bor i København, og man kan sagtens have et job ved siden af. Man skal jo bruge mange penge, når man skal på udveksling på et tidspunkt. Andre sparer op til ferie. Fælles for dem alle er, at de har penge på kontoen. Disse penge bliver mindre værd med tiden på grund af inflation. Der står det samme beløb på kontoen, men de bliver altså mindre værd.

Det helt store spørgsmål er så bare, hvad man skal bruge pengene på, hvis man skal bruge en stor sum penge på et senere tidspunkt. Her kommer investeringer ind i billedet. Disse kan være med til at få dine penge til at vokse – og det er forhåbentlig mere end inflationen. Sker dette, så tjener du faktisk. Det næste store spørgsmål er så, hvad man skal investere i. Der er rigtig mange muligheder, og mange har for nylig for øjenene op for kryptoen Ether, som er på Ethereum netværket. Historisk set har dette været en god investering at købe Ether, men mange ved ikke, hvordan man gør. Ingen kan garantere, at det kommer til at gå godt med det i fremtiden. Tror man dog på mange eksperter, så kan det gå den ene eller anden vej.

Som studerende sparer du altså op til 500 kroner om måneden på en masse fordele. I stedet for at tage i byen for disse penge, så bør du nok bruge pengene på investeringer i stedet. Går det dårligt med dem, så ville det svare til at drikke dem op alligevel. Går det godt, så har du “vundet”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *