Jeg havde kræft og røg ind og ud af hospitalet konstant, det var en hård tid som var svær at komme igennem, men jeg kunne ikke bukke under for kræften og give op på det liv jeg har.

Jeg kæmpede for min datter på 21 år og ville ikke give op for hendes skyld, hun var der igennem hele min tid på hospitalet og opgav en masse tid med venner og veninder, fester og andet som en normal pige på 21 år normalt elsker. Alt sammen for at være ved min side og hun forlod aldrig mig og derfor nægtede jeg at forlade hende.

Da jeg var 49 år blev jeg endelig kræftfri og det var den bedste nyhed jeg havde fået, både for mig selv men også for min datter og resten af familien.

Det ville vi fejre og jeg lejet et telt hos Festgear.dk og stole og borde hos shop.festgear.dk. og så pyntede jeg rigtig pænt op i haven så det hele stod flot og klart til når alle kom.

Det var både min 50 års fødselsdag men også en fejring over at jeg blev kræftfri til at se endnu en fødselsdag, det var fantastisk.

Jeg er taknemmelig for at kunne være her dagen idag og den fødselsdag kunne ikke havde endt bedre end det den gjorde, at se hele min familie samlet et sted som ikke var hospitalet var fantastisk.

For første gang i lang tid, var vi samlet uden at der skulle være en nedtrykt stemning, men derimod en glædes stemning, med glædestårer og alt i alt en fantastisk aften.

At se min datters glæde og lykke da hun vidste at jeg nok skulle være der mange år i nu var lige det jeg havde brug for, jeg er taknemmelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *