Fagforeningen Bedst & Billigst 2B
D Lauritzens Vej 14
6700 Esbjerg

Telefon nummer for Fagforeningen Bedst & Billigst 2B:
(+45) 75453577 / 75 45 35 77

Man behøver ikke nødvendigvis at være medlem af en fagforening, men det betyder ikke, at det ikke er værd at overveje. Et medlemskab hos en fagforening giver nemlig et utal af fordele for dig, der har en relation til arbejdsmarkedet.

Det eneste, du behøver at gøre, er at betale et medlemskontingent, hvilket sjældent er højt hos fagforeninger. Til gengæld vil fagforeningen altid stå klar til at hjælpe dig, hvis du får brug for det.

Bedst og Billigst giver dig det, du forventer af en fagforening

Det Faglige Hus står for driften af tre fagforeninger, nemlig Fagforeningen Danmark, FK/TS og sidst — men ikke mindst — fagforeningen 2B Bedst og Billigst. Vælger du at melde dig ind i Det Faglige Hus uden at være omfattet af deres kollektive heltidsulykkesforsikring, så sørger de for at du bliver meldt ind i 2B Bedst og Billigst.

Som navnet indikerer er der tale om en fagforening, der for en billig pris giver dig det, du kan forvente af en fagforening. Her kan der blandt andet være tale om rådgivning og hjælp ved emner, du skulle være i tvivl om og juridisk opbakning, hvis din arbejdsplads eller chef sætter dig i en situation, hvor du må kæmpe for din ret.

Her gør det altid en stor forskel at have en fagforening i ryggen, og det booster selvsikkerheden, når du og din fagforening sammen skal tale din sag.

Fordele ved et medlemskab hos Bedst og Billigst

Trygheden ved, at man altid kan kontakte sin fagforening ved tvivl, spørgsmål, og når det er brug for juridisk hjælp, giver ro i hverdagen i forhold til jobrelaterede emner.

Derudover er der også andre gode grunde til at overveje et medlemskab hos Bedst og Billigst. Det Faglige Hus, som 2B hører under, er nemlig også en statsanerkendt a-kasse, som kan udbetale dig dagpenge eller andre ydelser. Vælger du både at melde dig ind i deres a-kasse og fagforening, får du som en bonus dit medlemskab hos deres fagforening gratis i de første 3 måneder.

Et medlemskab af en a-kasse er ligesom med fagforening værd at overveje, da du ved et sådant medlemskab vil optjene ret til at få dagpenge og andre ydelser, hvis det skulle blive aktuelt. Uanset hvilken a-kasse du melder dig ind i, har du ret til de samme ydelser, og statslige tilsyn sikrer, at denne lov håndhæves hos alle a-kasser.

Det er få fagforeninger, der tilbyder rabatter til de kunder, der både vælger at have a-kasse og fagforening hos dem, og derfor vælger mange mennesker at have fagforening og a-kasse to forskellige steder.

Da Det Faglige Hus tilbyder 3 måneders gratis fagforening er det altså værd at overveje at samle a-kasse og fagforening hos Det Faglige Hus og 2B Bedst og Billigst, da der er penge at spare, og da det kan gøre forløbet lettere for dig som kunde.

Vælg ny A-kasse og fagforening – Spar mange penge nu

Når du vælger at sikre dig via en fagforening så er det for at sikre dig bedst muligt, hvis du finder dig i en situation, hvor du har problemer med din arbejdsgiver, men det er jo også prinsen i forhold til hvad du får af hjælpe der tæller. Prisen på fagforeningen er nemlig den mindste del. Faktisk helt ned til 65 kr. om måneden. Det er altså i A-kassen du sparer mest Disse to ting hænger dog sammen hos langt de fleste og herunder kan du se præcis hvad du får og hvad du skal betale.

Skift Fagforening nu og spar op til 6.000,-

Er Fagforeningen Bedst & Billigst 2B din forening? Skift og spar

Husk at når du vælger en ny fagforening og/eller A-Kasse, så er det dig der vælger og ikke din arbejdsgiver. Det er længe siden der kom frit fagforeningsvalg. De store gamle fagforbund støtter ofte både politik og andre ting du sjældent har brug for

Så selvom du i dag måske tilhører denne fagforening, så er det altså i dag muligt at spare op til 6000 kr. eller mere ved at finde en anden.
Din fagforening er meget vigtigt og ikek stedet du ønsker at sparer. Den er for billig. A-Kassen sørger for at du får noget at leve af, hvis pludselig står uden arbejde, men det er fagforeningen der støtter og hjælper hvis du får problemer. Mange får problemer

Derudover er fagforeningen den billigste del af den samlede pakke. Husk at fagforeningen er den billigste del af pakken

Billig A-Kassefor dig i Fagforeningen Bedst & Billigst 2B - Skift nu!

Det er A-kassen der hjælper dig, hvis du lige pludselig står uden arbejde. Fagforeningen kan hjælpe dig med alle andre problemer, men A-Kassen er der hvor pengene skal komme fra, så at sige. Derfor er det vigtigt at du er med i en a-kasse og gerne en der passer til dig dig og ikke nødvendigvis din arbejdsgiver.

Det kan være at du udover dit faste job er selvstændig eller drømmer om det. Kig efter de rigtige fagforeninger og A-Kasser for selvstændige

Få store private økonomiske lettelser med din A-Kasse og fagforening. Du kan spare mange penge og stadig få den hjælp du har brug for.

Fagforening og A-Kasse er ikke det samme. De to ting hænger sammen men er ikke det samme De har to forskellige funktioner og det skal du vide inden du vælger. Fagforeningen består af advokater der hjælper hvis du står med problemer. A-Kassen er den der sørger for at du får hjælp hvis du bliver syg. Det er også dem der stiller krav til, hvordan du kan få penge og om du får karantæne. Ligeledes er det A-kassen der skal arrangerer kontakt til job centeret bliver så nem som mulig. Der er flere krav til dig, hvis du er selvstændig så kig dig godt for og kontakt flere for at få den korrekte hjælp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *