Dette skal du lave næste jul

0
Spar op til 6.000 på at Skifte A-Kasse - Gratis

Det kan godt være, at julen lige er slut, men der kommer altid en ny jul igen – og dette år bliver det en bedre jul, fordi vi forhåbentlig ikke behøves at fejre den med restriktioner og begrænsninger. Det kan synes for tidligt at snakke om julen i år, men det er samtidig godt at være forberedt. Derfor kommer her en liste over ting, du kan lave i julen i år.

Tag på julemarked

Det første råd er helt klart: Tag på julemarked! Der er så mange gode julemarkeder i Danmark, og selvom en masse blev nødt til at blive lukket ned sidste år, så kommer der sikkert en masse i år, som du kan opleve og få glæde af!

Få taget julebilleder til julekort

Er der noget så hyggeligt, som når man modtager et julekort med billede? Det hører sig juletraditionen til, og det er en tradition, der skal holdes ved lige. Du kan finde gode fotografer i Danmark på nettet, som kan hjælpe dig med at skyde de bedste billeder til årets julefoto.

Brug en hel dag på bagning

Hvis der er noget, der bør være en juletradition, så er det julebagning! Vaniljekranse, brunkager og sirupshuse – der er så meget, man kan bage! Det hyggeligste er helt klart, hvis man sætter en hel dag af kun til at bage! På en hel dag kan man nå at producere rigtig meget kage – og mange forskellige slags! Det kan være, det er noget, du skal prøve i år (eller gentage?)?

Tag til den gamle by

Hvad enten du bor i Aarhus eller langt væk fra, så bør alle prøve mindst én gang at besøge Den Gamle By i Aarhus. Den er helt speciel om juletiden, og der er gammeldags æbleskiver, man kan nyde, mens man går rundt og kigger.

Hold en jule klippe/klistre-dag

Hvis der er noget, der hører sig julen til, så er det julepynt. Det er sådan en skam, når folk kun vil købe julepynt – der er så meget flot, man helt selv kan lave. Det kan være, at dette er året, hvor du endelig skal lære at folde en julestjerne? Det kan også være, du allerede kan folde en, men nu udfordrer dig selv til at kunne folde en med 12 strimler? Det er kun fantasien, der sætter grænser. Og hvis du synes, det er alt for svært, så kan du altid prøve at lave nogle af de lidt lettere ting som et kræmmerhus eller et julehjerte!

Share.

Leave A Reply