Erhvervskonto priserne i Danmark kan være høje

0
Spar op til 6.000 på at Skifte A-Kasse - Gratis

Der er en lang række ting, du skal have styr på, når du starter din egen virksomhed. Det kan være svært at sætte sig ind i momsregler og så meget andet. Hvad der er relativt nemt at forholde sig til er priserne på erhvervskonti i Danmark. Det er nemlig her, at mange virksomhedsejere ender med at betale alt for mange penge. Man komme op på 5.000 kroner i oprettelsen for en erhvervskonto, og det er alt for dyrt, mener mange. Smut ind på en god hjemmeside med sammenligninger og find en billig erhvervskonto til din virksomhed i dag.

For at det ikke skulle være løgn, så er der for nylig blevet skrevet inde på en hjemmeside ved navn Amino, at en virksomhed er blevet opkrævet hele 50.000 kroner for en erhvervskonto. En anden bruger skriver, at Nationalbanken bør have en form for speciel basis konto til alle virksomheder har adgang til for et vis beløb. Det er ønsketænkning, for det kommer nok ikke til at ske i den nærmeste fremtid.

Det kan godt være, at bankerne argumenterer for, at det ikke skal være gratis, men hvor meget skal det så koste? Der er jo virksomheder i alle mulige størrelser, og det kan være besværligt at komme med en fast pris, hvis man skal gennemgå en række forskellige dokumenter. Der kunne måske være en form for tilskud til virksomheder, så det ikke bliver så problematisk at åbne en konto til din virksomhed. Det stopper faktisk rimelig mange fra at komme i gang med iværksætteri, når de finder ud af, hvor dyrt det egentlig er.

En konto til virksomheden er jo ikke det eneste krav, man skal opfylde. Der er så meget andet, man også skal huske. Det burde blive nemmere at blive iværksætter i Danmark, fordi det er bedre for alle på den måde.

Share.

Leave A Reply