Hver en sparet krone er en tjent krone

Vi er med udgangen af 2022 et sted med tårnhøj inflation og stigende energi priser. Det giver god anledning til at gennemgå økonomien fra punkt til prikke. Det kan måske være svært at gennemskue men hvis du gennemgår din økonomi fra punkt til punkt kan der tit findes besparelser.

Spar penge på dine streamning tjenester 

Mange af os tænker ikke over det i hverdagen men vi har faktisk tit og ofte flere streamning tjenester. Det i sig selv er okay men bruger du alle disse tjenester og i så fald hvilken bruger du mest og endnu mere væsentligt hvilken bruger du mindst. 

Hvis du bruger f. eks for 500 kroner pr mdr i streamning tjenester og spare en enkelt eller 2 væk så er det mange tusind kroner på et år.

Have fokus på dit el og gasforbrug. 

De fleste af os har fået øjene op for de stigende energi priser. Det betyder også at hvis du med nogen fornuft holder øje med hvornår el f. eks er dyrt og ikke mindst billigt kan der være store besparelser at hente. Igen et sted du hurtigt kan spare mange tusind kroner på et år.

Spar penge på dine forsikringer 

Et sidste og centralt sted du virkelig kan spare penge er på dine forsikringer. Hvis du har bil eller 2 biler. Hus og sommerhus og rejseforsikring. Måske har du forsikringer på dine børn og måske har du også kæledyr som er forsikringet. Som med så meget andet kan man spørge, hvornår har du sidst tjekket om du havde den rette hundesygeforsikring. Spørgsmålet er centralt fordi tit og ofte tjekker vi slet ikke vores forsikringer.

Forsikrnger, kombineret med el, gas og streamning tjenester er der utrolig mange penge at spare. Der findes selvfølgelig også andre steder som fitness og andre forbrug som måske kan beskæres. Men kan du spare lidt alle steder løber det faktisk op i rigtig mange penge på et år.

Måske er det et godt tidspunkt at gennemgå din økonomi.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *