Idéer til investeringer i december 2021

0
Spar op til 6.000 på at Skifte A-Kasse - Gratis

Det er ikke nemt at holde øje med hvad der rører sig på markederne, hvis man som de fleste har en travl hverdag. Derfor har vi lavet denne artikel, hvor du kan få gode idéer til investeringer. Du skal selvfølgelig kun investere dine penge, hvis du accepterer de risici, der kommer med investeringer.

Aktier

Aktier er jo den mest populære kategori inden for investeringer, fordi det er nemt for de fleste at forstå. Men hvad skal man investere i? Det kan vi ikke fortælle dig direkte, men der er nogle virksomheder, der er mere spændende end andre.

Tesla er en af de helt store aktier i år, og der er meget delte meninger om, hvad der skal ske med den i fremtiden. I forhold til klassiske måder at værdisætte virksomheder på, så er Tesla alt for meget værd, men mange ser potentialet. Hvis du tænker, at den er for højt værdisat, så kan du vælge at shorte aktien. Du skal dog vide, at dette er for lånte penge.

Pfizer er også populær lige nu, fordi de jo laver en masse medicin, som bliver brugt verden over. De har haft et godt år, fordi de var en af de første virksomheder til at lancere en vaccine i løbet af pandemien. Af denne grund er den også ekstra spændende i den nærmeste fremtid.

Kryptovalutaer

Disse valutaer har virkelig også haft fart på i år, og det gør, at det er ekstra spændende at følge med på markederne. Mange mener, at der snart ikke er “mere luft i ballonen”, mens andre mener, at vi skal “til månen”. Når der er så delte meninger, så er der oftest mulighed for at lave en god investering, hvis man vælger den rigtige side. Mange investerer helt specifikt i Ethereum eller Ether, som den rigtigt kaldes. Så hvis du også er interesseret i det, så læs denne guide om hvordan man køber Ethereum.

Share.

Leave A Reply