Ledig, hvad skal jeg nu ?

0
Spar op til 6.000 på at Skifte A-Kasse - Gratis

Jeg blev ledig midt i Coronaen men heldigvis havde jeg min fagforening at støtte mig op ad men hvad skulle jeg få tiden til at gå med nu vores samfund var lukket ned ?

Jeg er fra nordsjælland og på 24syv faldt jeg over en ny sport som var ravjagt ved stranden. Nordsjælland gemmer på både mange kulturelle og naturrige skatte, som kommer turisterne til glæde om sommeren. Tisvilde, Gilleleje, Liseleje og hele den nordlige kyststrækning byder på smuk natur. Strandbankerne og badestranden og de charmerende havnebyer er altid velbesøgte. Her findes også masser af historiske seværdigheder – f.eks. skal du ikke særligt langt for at besøge Kronborg og ikke langt fra Liseleje, finder du polarforsker Amundsens hus. Men det var nu mere det med ravjagten der trak i mig og der er dog også rig mulighed for at få glæde af kysternes lange strækninger her udenfor sæsonen. Strandene gemmer nemlig på hemmeligheder – her iblandt både skaller og rav som du kan finde. Hvis du er særlig raventusiast, kan du faktisk investere i deciderede lygter som man bruger når man går på ravjagt om natten. Jeg er nu også sikker på at ravlygter bliver en ny stor dille som modreaktion på den digitale virkelig, som har optaget os alt for meget i de seneste år. Derfor vil vi i de kommende år se en længsel efter at komme tilbage til naturen. Her er ravjagt en oplagt beskæftigelse især når vi nu ikke kan foretage os så meget andet.

Tilbage til naturen – Ravjagt skaber liv langs kysterne
Allerede nu er der i de koldere perioder ravjægere at finde ude på kyststrækningerne. Her vandrer de rundt med ravlygter, som de lyser hen over strandbredden, hvor bølgerne slår ind. Lyset fra de specialdesignede ravlygter er ultraviolet, og får ravet til at lyse op i en gul nuance, så ravet bliver lettere at se på afstand. Ravjagt er en beskæftigelse, der er præget af ro og natur. Horisontlinjen og bølgernes brus giver ro fra den travle hverdag og er et tiltrængt alternativ til de spildte timer i smartphonens lys. Hvis du er blevet nysgerrig på, hvad ravjagt kan, og gerne vil læse mere om de forskellige produkter, som du kan erhverve dig til formålet, så kan du se mere her på siden, hvor du feks. kan finde information om valget af den rigtige ravlygte. Måske du også vil kaste dig ud på en ravekspedition – og måske netop du finder en sand guldgrube af rav langs de Nordsjællandske kyster. God jagt! 

 
Share.

Leave A Reply