Sådan finder du den perfekte gave til din chef

0
Spar op til 6.000 på at Skifte A-Kasse - Gratis

Er du blevet den, der skal stå for gaven til chefen i år? Så mangler du måske noget inspiration til, hvad sådan en gave kunne være. Læs med her, og find svaret!

Find inspiration online

Der findes så mange sider online, der har inspiration til oplevelser og gaver. Du kan altid prøve at se, hvad de forskellige sider tilbyder af gode idéer til gaver. Måske det netop skal være en oplevelse, din chef skal have?

Når du er i tvivl – spørg

Der er mange spørgsmål vi gerne vil finde svar på. Det er bare ikke altid, at det er bedst at kigge online. Nogle gange kan det faktisk være bedre at spørge den, der skal have en gave. Du kan naturligvis ikke afsløre dig selv og blot spørge din chef – det ville ødelægge mystikken! Du kan i stedet for prøve at finde frem til, om der er noget, din chef mangler. Måske han eller hun tidligere har udtalt sig om, at der kommer mange parkeringsbøder på bilen – så kan en digital p-skive være en fantastiske gaveidé! Du kan også altid spørge: Hvad synes du om XX? Og så se, om der er en begejstring i udtalen. Du kan godt spørge forsigtigt og få svar, hvis du er god.

Snak med de andre

Det kan også være, at der er nogle af dine kollegaer, der har en idé om, hvad chefen ville blive glad for at få i gave. Det kan være en god idé at spørge omkring dig, hvis nu der skulle være nogen, der har et forslag!

Et gavekort slår aldrig fejl

Hvis du er helt på bar bund, så kan du altid vælge at give et gavekort. Du skal naturligvis også vælge, hvad gavekortet går til, og her skal du kende din chef en smule. Du kan jo ikke give et gavekort til et supermarked, selvom det er noget, vi alle bruger. Nej, det skal være en smule personligt. Måske chefen er ved at bygge om? Så kan et gavekort til f.eks. XL-byg være en fantastisk gave!

En oplevelse med holdet

Det kan også være, at du skal gå helt væk fra idéen om en fysisk gave. Måske det er en meget bedre idé med en oplevelse – og så med hele holdet! Det viser, at I gerne vil bruge tid sammen med chefen, og det vil han eller hun sikkert sætte pris på. Måske I alle skal en tur ud og køre gokart?

Share.

Leave A Reply