Spar penge med billige opskrifter

0
Spar op til 6.000 på at Skifte A-Kasse - Gratis

Nogle gange er det ikke helt nemt eller billigt at lave mad. Der er så mange ting der skal bruges, og så skal der også være noget ved siden af selve retten. Men det er altså muligt at finde mad og opskrifter, som er nemme og ikke mindst billige at lave. Det kan være dyrt at lave mad, men her får du en opskrift, der ikke koster så meget. 

Lækker pastaret til aftensmaden 

Hvem elsker ikke en god pastaret til maden? Og det bedste ved pastaretter er, at det er både nemt, og ikke særlig dyrt. Det kommer selvfølgelig an på, hvad man putter i, og hvilket mærke man køber produkterne fra. 

Lad os starte med denne pastaret, pasta med bacon, ærter og flødesovs. En rigtig dejlig ret, de fleste ville kunne lide. Det tager ca. 25 minutter i alt at lave, så det burde være nemt lige at presse ind i hverdagen. Du skal bruge pasta, gerne fuldkorns. Ca. 500 g. hvis man går efter en 4-persons ret. Så skal der bruges 200 g. bacon, 1 rødløg eller almindelig løg, 5 friskpressede fed hvidløg, hvidvinseddike eller citronsaft, 1 håndfuld friske krydderurter, 600 g. frosne ærter 2 og en halv dl fløde, salt og peber og måske lige lidt parmesan ost på toppen. 

Husk at vælge de billige produkter, for ellers bliver retten jo ikke så billig alligevel. Nogle af tingene kan du jo fjerne, hvis det bliver for dyrt, mens du måske kan få noget andet med, som for eksempel nogle små tomater. Du kan altid fjerne eller sætte noget nyt til i pastaretter, hvis du ikke kan lide det, eller det bliver for dyrt, som for eksempel de friske krydderurter. 

Sådan gør du 

Du starter med at koge pastaen, dette er nemlig noget af det, der tager længst tid. Heldigvis skal man ikke holde så meget øje med sin pasta, der skal bare lige røres rundt en gang imellem. Så går du i gang med det næste, nemlig at svitse bacon på panden. Derefter tilsætter du hvidløgene og løgene, og det svitser du så til at løgene er klare. 

Så tilsætter du din hvidvinseddike eller citronsaft og så tager du salt og peber, eller hvidløgspeber, hvis du har dette. Så tilsætter du fløden og de frosne ærter, og det lader du simre nogle minutter. Derefter tager du pastaen og vender i. Så kan du smage til. 

Hvad får du af denne opskrift? 

Opskrifter som denne kan du ændre lidt ved, og så bliver det pludselig en anden opskrift. Derfor kan du lave mange versioner af denne, og eftersom den er billig at lave, kan du spare en masse penge på aftensmaden. Det er nemt at gemme til middagsmaden dagen efter, så du heller ikke skal bruge penge på det. Tænk smart, hvis du vil spare penge. Det er nemlig så nemt at spare penge på mad, ved at bruge opskrifter som denne. Så bliv bedre til at lede efter dem – kig eksempelvis også på https://fritidensglaeder.dk/, hvor der bliver skrevet om mad og drikke.  

Share.

Leave A Reply