Spar penge på kontoret med to basale råd

0
Spar op til 6.000 på at Skifte A-Kasse - Gratis

Uanset om du ejer en større virksomhed, der har mange kontorer til rådighed, eller om du er selvstændig med et lille firma i et hjemmekontor, hvor du måske selv er den eneste medarbejder, vil du stræbe efter denne ting: muligheden for at spare penge.

Det giver sig selv, at man gerne vil spare nogle penge, og her får du to gode råd til, hvordan du kan gøre det på kontoret.

Investér i sparepærer

Lys er en af de mest basale ting, som skal være i orden på et kontor. Kvaliteten af lyset er vigtigt, fordi man som regel bruger mange timer på et kontor, og øjnene bliver hurtigt trætte, hvis lyset er for skarpt. Du er derfor nødt til at investere i nogle pærer, som giver en effektiv belysning, der samtidig skåner øjnene.

Nu hvor du alligevel skal investere i pærer, så er det en god idé, hvis valget falder på sparepærerne. Disse pærer er velegnede til steder, hvor lyset er tændt i mange timer – for eksempel på et kontor. På den måde får du mulighed for at spare lidt penge på elregningen. Læs mere om de forskellige pærer her.

Generelt er strøm et af de områder, der giver mulighed for at spare nogle penge. For eksempel er der mange rum på de større kontorer, som ikke bruges hele tiden. Det kunne for eksempel være kantineområder, toiletter eller gangområder. I disse rum kan man overveje at investere i lys med sensorer. Disse pærer tænder, når de registrerer bevægelser i rummet og slukker automatisk igen efter en vis tidsperiode, som man selv indstiller.

På den måde kan du spare penge ved at investere i pærer med sensorer, for så undgår du, at lyset står tændt i et rum, hvor der ikke er nogen tilstede, og strømforbruget afhænger da heller ikke af, om man husker at slukke lyset, mår man forlader et rum.

Lav din egen hjemmeside

Næsten alle virksomheder har en hjemmeside, og det har din virksomhed formentlig også. Hvis du endnu ikke har lavet en hjemmeside så kan du læse om mulighederne for at lave en hjemmeside billigt her.

Naturligvis sparer du penge på at lave en hjemmeside billigt, men du sparer også penge, hvis du selv har mulighed for at holde den opdateret. Mange større firmaer har ansatte, som tager sig af hjemmesider og medier generelt, men hvis man er en lille virksomhed, er det ikke altid, at der er råd til det. Har du råd til at ansætte en til at holde hjemmesiden opdateret, men tiden til at gøre det selv, så vil det være at foretrække.

Share.

Leave A Reply