Når det kommer til at spare penge, findes der et hav af forskellige måder. Det handler i bund og grund om at regne ud, hvad man har af rådighedsbeløb, som man derfra kan tage en portion og lægge til side. Det er helt forskelligt hvordan ens økonomi ser ud, og derfor vælger vi ikke at sætte en grænse eller beløb i denne artikel. Vi kigger derfor på nogle helt basale ting man kan gøre, for at øge sin opsparing, eller direkte kan spare penge på.

 

Først og fremmest skal man sørge for at forholde sig realistisk, det nytter ikke noget at sætte et alt for højt mål for sig selv. Man skal jo ikke gå ned på knæ for at få sparet penge. Vi kigger i stedet på nogle måder man kan spare, eller direkte få gratis. 

 

Bolig flyt

Hvis vi som eksempel siger at man bor i Roskilde, og skal flytte til en anden bolig i samme by, kan man derfor sørge for at hyre et flyttefirma i Roskilde og på den måde spare penge på at få et firma til at skulle køre langt for at udføre opgaven. 

 

Mad

Mad Indkøb kan være noget man faktisk kan spare en del penge på hvis man tager sig tid og undersøger mulighederne. Der findes en fantastisk app som hedder To Good Too Go, og Der kan man købe mad som ellers ville gå hen og blive madspild. Her kan man finde alt fra grøntsager og kød, til blomster som er ved at udgå. Man kan også med fordel melde sig ind de forskellige dagligvarebutikkers medlemsklubber, og derigennem få special tilbud eller direkte få lidt point hver gang du handler. Læs de forskellige tilbudsaviser, og køb gerne større mængder når et rigtigt godt tilbud opstår. Man kan sagtens fryse en masse mad ned, og tage det op efter behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *