Læs hvordan helt almindelige danskere får mere råd til livet og det der virkelig tæller ved at se fordele i at skifte fagforening.

Den åbenlyse forskel er din mulige besparelse og hvad du kan bruge de ekstra penge. Det er faktisk ikke småting du kan få for det. Prøv bare at se her. Vi har fået mails og lavet interview med forskellige der har benyttet vores service

Her er nogle forkortede historier fra den virkelige verden

Susanne skriver – Vi fik råd til privat skole

Vi har begge være ansat i supermarked i mange år og selvom vi er glade for vores arbejde er lønnen ikke den højeste i Danmark. Da vi på ekstrabladet kunne se at vi faktisk tjente mindre end 63% af den danske befolkning i gennemsnit, kiggede vi grundigt på vores økonomi.

Der er faktisk en del steder man kan spare. Forsikringer var en af dem, men særligt vores fagforeninger. Vi var begge med i HK Handel, men kunne ikke helt sige hvorfor. Da vi skiftede havde vi en månedlig besparelse på 878 kr.

Vi brugte penge på at få vores mindste på privatskole. Det koster 1950 kr inkl. SFO og i vores kommune betaler vi 1158 kr. bare for SFO. Vi kunne altså få vores mindst i en skole med maks 20 i klassen og lærere nok og stadig spare 86 kr. hver måned.

Dette er en lille kort historie fra den virkelig verden om hvordan to helt almindelige danskere fik råd og endda overskud til at sende deres lille i Privatskole. Du kan bruge pengene på helt det du har lyst til, men du får altså nemt muligheden

Skift nu og få råd til meget mere end du tror

Lars og Cecilie skriver således – Børnene skulle på efterskole

VI har begge skiftet fagforening og A-kasse ud med en af de gule. Vi tænkte meget over det da Lars arbejder i en privat/statsejet virksomhed, hvor det er kutyme at man er med i Dansk Metal. Her spurgte han sin tillidsrepræsentant om muligheden da lønstigning ikke er noget man ser meget til. Svaret var at der ikke var et krav og at man frit kan vælge – måske fordi det er det de skal sige, men flere havde allerede skiftet.

Cecilie er dagplejer og har siden sin tid som pædagog, været med i Bubl. Skiftet her var ganske naturligt, men stadig noget nyt fordi jeg altid har været der. Lige siden jeg var ung. Vi talte med Frie Funktionærer og efter den samtale var jeg helt rolig.

Vi skiftede begge to og havde 912 kr. mere pr. måned. Vi har brugt pengene på opsparing. Vores to børn vil gerne gå på efterskole og det koster altså en del. De penge her er mere end 30% af det. Vi fandt yderligere besparelser på vores forsikringer og ikke mindst lidt isolering af huset. I alt ca. 1500 om måneden

Lars og Cecilie kunne spare samlet 1500 kr. ved at kigge på familiens samlede og lette omkostninger. Alene 912 kr. kom  ved at skifte fagforening. Lars og Cecilie brugte Frie Funktionærer.

Se hvad Frie Funktionærer kan gøre for dig Se alle dine muligheder her

 

Lonnie skriver om livet som enlig mor – Råd til fritidsaktiviteter

Jeg er alene med mine to piger og det kan i sig selv være svært at få til at løbe rundt. De vil gerne som alle andre gå til mere end en fritidsinteresse og selvom noget af det kun er 400-500 kr. om året har jeg været nødt til at sige nej.

Min veninde fortalte at hun havde skiftet fagforeningen ud med Min A-kasse og været super glad for det. Hun blev arbejdsløs 3 måneder efter skiftet, men da man beholder sin anciennitet, var hun dækket og fik det samme i dagpenge som hun ellers ville have fået.

Jeg ville da helst blive i 3F, for der har jeg været i de sidste 15 år og synes egentligt godt om fællesskabet. Problemet er bare at med en besparelse på 5950 kr, om året så ville jeg have 495 mere om måneden.

Jeg spurgte først min chef om han ville give 1.000 mere i lønposen og da han sagde nej tak, så spurgte jeg hvordan han så på at jeg skiftede fagforening. Ingen problemer.

Lonnie havde egentlig mest lyst til at blive hvor hun var, men så hvordan hun med få klik kunne spare så mange penge at pigerne kunne komme til fritidsaktiviteter og en del mere.

Vil du også have råd til mere? Så klik her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *