Oplevelser og udflugter er ikke noget nyt, men det er noget mange ikke tager sig tid til. Meget af ens tid bliver brugt på arbejde, skole, og andre af hverdagens forpligtelser, så når man endelig når weekenden, så har man bare brug for at slappe af. Og man ender derfor bare med at være hjemme.  

Dog kan det være vigtigt at komme ud af ens hjem, især hvis ens uge har været travl, og man ikke har haft meget tid til at være sammen med vennerne. Oplevelser og udflugter giver hjernen en pause fra hverdagen, og dette er med til at forbedre ens humør og derved livskvalitet.  

Har du brug for en pause fra hverdagen? Har du for at bruge tid sammen med dine venner? Så er murder mystery lige noget for jer.  

Hvad er et murder mystery? 

Murder mystery er en god måde for dig og dine venner at komme væk fra hverdagen på. I for muligheden for at hygge jer sammen, bruge jeres hjerner, og få en helt unik og spændende oplevelse. 

Murder mystery er et interaktivt teater, hvor du får muligheden for at løse et mord. Ved et murder mystery bliver der skabt et scenarie, hvor skuespillere bliver ansat til at bringe scenariet til live. De bliver påført kostumer og makeup, hvorpå de skal bringe liv til deres karakterer, og bringe mysteriet til live. Igennem hele mysteriet forbliver de i deres roller, hvorpå de enten kan være hjælpsomme eller være på tværs overfor dig, mens du prøver at løse mordet. 

Du skal løse mysteriet

Det er op til dig og de andre deltager at løse mysteriet. I skal finde ledetråde, I skal spørge karakterer, og hinanden om hvor de var mens mordet fandt sted. Det er op til jer at finde ud af hvem der lyver. I har muligheden for at kigge nærmere på de forskellige arealer, alt efter hvad fokusset for mordet er. 

Der findes mange forskellige typer af murder mysteries, og de er sat op på forskellige måder. Hvilket gør at det ikke er nemt at finde ud af hvad der er sket, uanset hvor mange gange, du deltager i et murder mystery. Dette betyder også selvom det måske er første gang du deltager i et murder mystery, og måske er du ikke helt sikker på hvad der foregår, eller du er ikke tilfreds med resultatet, så er der ingen grund til bekymring, for du kan altid prøve igen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *