Danmarks bedste A-kasse i 2018 kan du finde i listen herunder. Du finder både den billigste, den som flest er tilfredse med og en stribe andre.

FTF-A A-kasse – Danmarks Billigste A-Kasse

FTF-A er lige nu den absolut billigste A-kasse på markedet. I tilfælde af du mister dit job, giver FTF A dig muligheden for at komme hurtigt i job igen, men aktiv jobsøgning, hjælp til CV skrivning og rådgivning.

Du betaler lige nu under 450 kr. om måneden for at være sikret på samme niveau som du er i enhver anden Dansk A-kasse. Du får samme dækning fra FTF A, som du gør i en hver anden A-kasse. Reglerne er fuldstændig de samme uanset om du betaler 444 kr. eller 650 kr. for din A-kasse.

Forskellen på FTF-A og andre er at de ikke tilbyder fagforening. De har udelukkende dækning, hvis du mister dit job. Er fagforening ikke vigtig for dig, så er denne her den billigste

Find den billigste eller bedste A-Kasse her

Min A-Kasse – Danmarks favorit med størst tilfredshed

Min A-kasse er Danmarks bedste A-Kasse. De er kåret 3 år i træk og har allerede mere end 97.000 medlemmer. De sikrer dig på samme måde som de andre og du får altså samme ydelse. Ligesom hos FTF-A, er der ingen fagforening og du betaler altså kun for A-kassen når du skifter.

Lige nu er prisen 466 kr. så du betaler kun marginalt mere end FTF A. Om Min A-kasse er den bedste for dig må være op til dig at undersøge, men vi anbefaler at du mindst kontakter 2 A-kasser for at høre om de har nogle andre rabatter som du kan drage nytte af.

F.eks. har Frie Funktionærer en aftale med Alm. Brand, hvor du får ekstra rabat. Det er værd at tage med

Det Faglige hus – A-Kasse og Fagforening samlet

Det Faglige hus er en af de A-kasser, hvor du også har mulighed for at få fagforening. Det gør det nemt for mange at have det samme sted og det er bestemt værd at tage med, hvis du har brug for rådgivning grundet arbejdsmiljø eller kontrakt på jobbet.

Det faglige hus er også meget aktive i forhold til at få nye kunder og giver derfor lige nu tilbud. 134.000 kunder har allerede valgt Det Faglige Hus og hos dem kan du sparer op til 6.000 kr. om året hvis du i dag er i et forbund med fagforening og A-kasse.

Find den billigste eller bedste A-Kasse her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *